Magyarországon elfogott orosz fegyverkereskedőkért járt a novemberi Minőségi Újságírásért díj

2018.12.30. 16:09

A Direkt36 korábban indexes újságírója, Panyi Szabolcs nyerte a novemberi Minőségi Újságírásért díjat – írja Facebook-oldalán a díjat osztó Főszerkesztők Fóruma.

A Két orosz fegyverkereskedőt csaltak tőrbe Magyarországon amerikai ügynökök, de az Orbán-kormány Moszkvának adta őket című cikk a zsúri szerint egyértelmű győztesként került ki a novemberi jelöltek közül, mert "külföldi forrásokkal dolgozva, nemzetközi kontextusba helyezve dolgozza fel, hogyan menekült el két orosz fegyverkereskedő az amerikai igazságszolgáltatás elől a magyar kormánynak köszönhetően."

Szokás szerint három további munkát is kiemeltek:

Kapcsolódó

Furcsán nőnek a magyar fizetések

Egészen meredek béremelkedési adatok jönnek hónapról hónapra, de vannak tényezők, amik kétkedésre adnak okot. Hol a bibi a statisztikákban, hogy nőhetnek a fizetések, ha nem termelünk jobban, és meddig mehet ez így?

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Both Vilmos, Dudás Gergely, Nyáry Krisztián, Pistyur Veronika, Sonnevend Júlia, Veiszer Alinda és Weyer Balázs. A nyertes írás szerzője 200 000 forint jutalomban részesül.  • Hírek
  • Hírek