Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Sárkányos-kardozós-libabőrös előzetes jött a Trónok harcához

2019.03.05. 17:33 Módosítva: 2019.03.05. 21:01

Itt az első teljes előzetes az április 15-én érkező záróévadhoz, és pont olyan lett, mint amilyenre számítottuk, azaz megmutat mindenkit a „jó” oldalról, az Éjkirályt, a Jégsárkányt meg az élőhalott-hadsereget viszont rejtegeti, mert az majd a második, hosszabb trailerben lesz benne. Így sem panaszkodhatunk, aki él és mozog ott van ebben a fél percben, Arya sokat küzd, Cersei sokat néz (úristen, az a tragikus félmosoly a kupa felett, azzal Lena Headey megint lejátszott mindenkit a színről), Jon nem tud semmit, Dany szomorkodik, Szürke Féreg szerelmes és így tovább, villanásokra még Sam és a Vastrónra egyébként tök jogosan igényt formáló Gendry is megjelenik a színen. 

Sok csata lesz, rengeteg pénzbe került (marketinggel együtt 100-120 milliónál állhat meg), és csak hatrészes lesz, de legalább nem lesz egy epizód sem 82 perc alatt, a zárórész meg tán egyenesen 100 perc feletti játékidőt kapott. Várós, hogy a viharba' ne lenne az. 

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek