Dokumentumfilmet forgatott a TV2 Curtis elvonó utáni napjairól

2019.03.19. 10:33

Március 22-én, péntek késő este mutatja be a TV2 a Curtis – Tiszta lappal című dokumentumfilmet, amelyet a rapper elvonó utáni időszakáról forgattak.

A TV2 sajtóközleménye szerint végig kamerával kísérték Curtis rehabilitációját, és a filmben rajta kívül megszólalnak családtagjai is.

Vállaltam, hogy ebben a dokumentumfilmben megmutatom, ki is vagyok valójában, azzal szemben, ahogyan a média vagy éppen néhány rosszakaró beállít engem és a családomat. Nehéz időszakon vagyok túl, talán más már visszavonult volna, de engem szerencsére olyan erővel áldott meg az Isten, hogy a negatívumokat képes vagyok kizárni és újra talpra tudtam állni. Nagyon jót tett nekem és előnyömre vált a rehabilitáció, és természetesen a továbbiakban is folytatom. Új fejezet kezdődött az életemben, sziklaszilárd lettem, gőzerővel dolgozom az új albumon és Krisztikével is boldogabbak vagyunk, mint valaha. Örülök, hogy a csatorna a sztorim mögé állt, és bízom benne, hogy ezáltal eljut az emberekhez az a bensőséges és őszinte üzenet, amit ez a film számomra és a családunk számára is rejt.

- mondta Curtis a TV2-nek a filmről.

Tavaly Majka egy szegedi fellépésen jelentette be, hogy a jövőben nem dolgozik együtt Curtisszel, akivel az utóbbi évek legsikeresebb előadópárosát alkották, és egy rakás több milliós nézettségű slágert hoztak össze. Mint kiderült, Curtisnek súlyos kábítószerproblémái vannak, amelyek miatt Majka már nem tudott vele rendesen koncertezni. A két rapper közötti szakítás hetekig uralta a magyar sajtót, Majka például egy közel egyórás interjúban beszélt az Indexnek kettőjük kapcsolatáról.