Bernát, Felícia
EUR 383,32 Ft
USD 362,44 Ft
8 °C
30 °C

Balázsék: Indul a lomtalanítás, jönnek a buckalakók

2019.03.21. 12:39

"Budapesten beindult a lomtalanítás. Balázs azt vette észre, hogy már szervezetten, nagy teherautókkal jönnek a buckalakók és legalább 10-en már, ahogy kiviszed a lomot, már a kezedből elveszik és viszik is. Nektek van mókás történetetek lomtalanítás kapcsán?" - ezzel a kérdéssel indította a napot csütörtök reggel Balázsék oldala, vagyis Sebestyén Balázs és kollégái közel félmillió követővel rendelkező Facebook-felülete.

A kommentelők túlnyomó többségét nem zavarta a buckalakózás, csak egyvalaki tette szóvá, hogy néha nem ártana "egy hajléktalant meglepni meleg étellel és pár kedves szóval. Nekik cseppet se vicces ez a 'buckalakó' lét, de úgy látom itt sokaknak az". Egy másik kommentelő pedig megjegyezte, hogy "Képzeld, mi menne le az USA-ban vagy bárhol nyugatabbra egy 'buckalakózas' után".

A buckalakók a Csillagok háborújában a Tatuin bolygón élő, rongyos, agresszív népség, szélsőjobboldali fórumokon sokszor a cigányokra használják ezt a kifejezést.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek