Visszatér a képernyőre Demcsák Zsuzsa

2019.03.23. 10:01

Demcsák Zsuzsát 2017 szeptemberében láthattuk utoljára képernyőn, amikor olyan botrányos interjút készített a szocialista Szanyi Tiborral, hogy sokan arra gyanakodtak, ivott a reggeli műsor előtt. Az ATV szerződést bontott a műsorvezetővel, hiába tagadta Demcsák, hogy ivott vagy gyógyszerek hatása alatt állt volna munkába, magánéleti gondjaira, túlvállalásra hivatkozott.

A műsorvezető azóta fordításból és tanításból élt, majd a MasterChef VIP versenyzőjeként láthatták a nézők - de már az első héten kiesett a játékból -, pár napja pedig a Televíziós Újságírók Díjának gálaestjét vezette.

A Blikk úgy tudja, hogy most jött el a pillanat, hogy Demcsák visszakerüljön a képernyőre. A TV2 megerősítette a hírt, hogy a műsorvezető az Ázsia Expressz nevű utazós reality második évadának egyik sztárja lesz. Hogy kivel indul el Ázsiába, azt egyelőre nem árulta el sem a csatorna, sem pedig ő, csak annyi biztos, hogy közel áll a műsorvezetőhöz.

Demcsák a lapnak úgy nyilatkozott, hogy egy munka miatt már járt Bangkokban, de nem volt ideje turistáskodni.

Egyáltalán nem ismerem Ázsiát, teljesen ismeretlen számomra az a kultúra, de igyekszem kellő alázattal viszonyulni hozzá. Alapvetően a vallás megismerése vonz a leginkább, remélem, sok szent helyre lesz lehetőségünk ellátogatni. Extrém helyzetekben nem lesz hiány, de nem megalázó szituációk várnak ránk, és ez nagy különbség. A körülményektől egyáltalán nem tartok, inkább a fizikai megpróbáltatásoktól.  • Hírek
  • Megtakarítás