Novemberben érkezik a Rick és Morty negyedik évada

2019.05.15. 17:42

Nemrég hivatalosan is bejelentette a Cartoon Network felnőtteknek szóló sávjának számító Adult Swim tévécsatorna, hogy novemberben érkezik az elmúlt évek legnépszerűbb animációs sorozata, a Rick és Morty. A nálunk a Comedy Centralon sugárzott sorozat akkora popkulturális szenzációvá vált az utóbbi években, hogy az egyik epizódjukat követő tömeghisztéria után még a McDonald's is visszahozta a '90-es években népszerű szecsuáni szószát. A bejelentéshez videó is készült:

A sorozat annyira elképesztően népszerűvé vált, hogy a tévés tartalomelőállítók között kishalnak számító Adult Swim még 70 részt berendelt, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a negyedik évad is 10-11 részes lesz mint az előzők, vagy emelik az epizódok számát.

Az negyedik évad nyitórészének pontos bemutatóját viszont egyelőre nem közölték még. Aki viszont nem tud novemberig várni, és már ezerszer újranézte az összes részt, annak nagyon ajánljuk a nemrég magyarul is megjelent Rick és Morty-képregényt, ami pontosan ugyanolyan vicces és szórakoztató, mint a sorozat, és az első kötetet simán végig lehet röhögni pár óra alatt.