Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újra hirdethetnek a Mészáros-lapok a Facebookon

2019.05.20. 16:35

A Facebook hétfőn hajnalra visszaállította a Mediaworks által kiadott lapok és hírportálok múlt héten letiltott hirdetési fiókjait, közölte a kormányközeli kiadó hétfő délután.

Kiadónk hivatalos érdeklődésére, amelyben a tiltás okára kérdeztünk rá, továbbra sem érkezett konkrét válasz, ellenben a cég nevében eljáró alkalmazott a „tévesen” letiltott fiókok miatt okozott „kényelmetlenségért” elnézést kért

– írták, majd az előző közleményükhöz hasonlóan az olvasóiknak ezúttal is azt tanácsolták, hogy a jövőben elsősorban ne a Facebookon, hanem az eredeti internetes címeken keressék a tartalmaikat.

A többek között a vidéki napilapokon, a Nemzeti Sporton, a Világgazdaságon és a Figyelőn könyökölő Mediaworks múlt szerdán jelentette be, hogy a Facebook letiltotta az általuk kiadott lapok és hírportálok hirdetési fiókjait, és hiába kérdezik a céget a tiltás okáról, nem kapnak hivatalos választ.