Lukács
7 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

A harmadik előválasztási vita már látható lesz a tévében

2019.06.18. 10:53

Barátságos hangulatban és nagy egyetértésben zajlott le a budapesti főpolgármesterjelölt-jelöltek közötti első "vita", viszont a helyszínen tartózkodókon kívül csak az tudta követni az eseményeket, aki a Facebookon nézte valamelyik élő közvetítést. A második vita az Átrium Színházban lesz, a harmadik fordulót viszont már közvetíti az ATV, vasárnap 20:25-től.

A vasárnapi élő adásban, közönség előtt fog vitázni három ellenzéki főpolgármester-jelölt, Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor (Puzsér Róbert, aki várhatóan szintén indul a főpolgármesterségért, nem vesz részt az előválasztáson és a vitákon sem).

Az este moderátora az ATV műsorvezetője, Simon András lesz, a tervek szerint szó esik a fővárosi közlekedésről, a lakhatásról, a biztonságról és az élhetőségről.

"A jelölti vita nagyon izgalmas műfaj. Máig megvan az a levél, amit még 2002-ben kaptam Schmitt Páltól, a sportszerű vitavezetésért, a Demszky - Gy. Németh - Schmitt főpolgármester-jelölti vita televíziós közvetítése után. Ami viszont változás, hogy ezúttal nem lesz másodpercekre lebontott egyéni időkeret. A műsor szerkezete minden korábbinál szabadabb, érdemi viták várhatók" - lelkesedik a csatorna közleményében Simon András. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója ehhez hozzátette: kimagasló nézettséget várnak.

Ebben a cikkben szedtünk össze mindent, amit az előválasztásról tudni kell: