Új főszerkesztője lesz a 24.hu-nak

2019.07.08. 11:12

Szigeti Péter, az eddigi főszerkesztő augusztus első napjától digitális lapigazgatóként vezeti tovább a 24.hu hírportált. Az új főszerkesztő a helyettese, Pető Péter lett, Bita Dániel vezető szerkesztő pedig főszerkesztő-helyettessé lépett elő, jelentette be hétfő délelőtt a 24.hu.

A 24.hu-nál újonnan létrehozott, de a Central Médiacsoport más termékeinél korábban már jól működő lapigazgatói feladatkörben Szigeti Péter felel ezentúl a portál hosszú távú tartalmi és üzleti stratégiájáért. A 24.hu üzleti irányítását eddig Bognár Bálint, a kiadó digitális üzletágának vezetője látta el termékmenedzserként. Megnövekedett feladatai miatt döntött az átszervezés mellett, amely illeszkedik a hírportál elmúlt két évben zajló fejlesztési stratégiájába

– áll a bejelentés szövegében.

A lépéssel Szigeti Péter irányítása alá kerül a Vezess.hu portál és az autóMAGAZIN is, ezek termékmenedzseri pozíciója megszűnik, így Müller András, a Vezess.hu eddigi termékmenedzsere távozik a kiadótól, feladatait pedig az új digitális lapigazgató veszi át.

A Vezess.hu tartalmi irányítását a jövőben is Horváth Zsolt főszerkesztő végzi, az autóMAGAZIN havilapot Gajdán Miklós szerkeszti. Szigeti Péter 2017 októbere óta vezette a 24.hu szerkesztőségét, Pető Péter korábban a Népszabadság főszerkesztő-helyettese volt.