A TV2 Kasza Tiborra bízza új vetélkedőjét

Screenshot (292).png
2019.07.23. 19:28 Módosítva: 2019.07.23. 19:50

Pedig régebben úgy volt, hogy Stohl András vezeti majd a Catch Point című formátum Kapd el, ha tudsz!-ra magyarított hazai verzióját (igen, én is megtorpantam a cím láttán), amit barokkos, de a kertévéktől már megszokott túlzással az idei év legizgalmasabb gameshow-jának titulál a TV2. Mindegy, Kaszával jobban jártak, egy ilyen műsorhoz nem kell a Piramisban látott színészkedés, elég vicceseket beszólni. 

A vetélkedő nemcsak a tudásról, hanem a reflexekről is szól, adott esetben, ha az ember síkhülye, de fürge, simán nyerhet egy kis pénzt. A fődíj ötmillió forint, amit három páros akar elvinni. Kapnak egy kérdést, majd tíz fotón válaszokat a kivetítőn, és amelyiket jónak gondolják, az elé odaállnak. Ha jól döntöttek, egy labda esik a kezükbe 5 méter magasról. Ha tévedtek, de gyorsak, akkor elkapják a labdát, és jár a lóvé.

A második körben egyet tekernek a dolgon, a megfejtéssel együtt jön a labda csőstül, a rossz válaszoké kék, a jóé pink, és azt kell elkapni, lesznek nagy esések a műsorban. A harmadik körre maradt két pár párbajozik, egy-egy perc alatt tíz-tíz villámkérdés dönt arról, hogy ki esik ki és ki jut a fináléba. Itt labdánként 150.000 forintot lehet összeszedni, akinek több van a végén, az döntőzik. Itt már csak egy kérdésre kell felelni, amire menten tíz lehetséges választ kapnak. Kiválasztanak egyet, amire még az addig összegyűjtött pénzüket is feltehetik, de ez tán nem kötelező, kissé követhetetlen a dolog, és még valami Aranylabda is van.

Szóval ez lenne a TV2 következő vetélkedője, mutatunk az eredetiből részletet, hátha úgy érthetőbb.  • Hírek
  • Támogatások