Tatár Csilla az ATV-n tér vissza a képernyőre

20160219 004 4O5A8332
2019.08.27. 12:53

Mondd el Tatár Csillának címmel vezet majd talkshow-t szeptember 8-tól a TV2 és az MTVA egykori műsorvezetője, ezúttal az ATV-n, így véget ér a kétéves száműzetése a képernyőről, amit vagy önként vállalt, vagy sem, ki tudja. A lényeg, hogy ismét lesz műsora A Dal és a Szeretlek Magyarország! után, és mivel az elmúlt két évben a YouTube csatornáján elég rendszeresen beszélgetett ismert nőkkel az életről, nem lesz nagy sokk neki beülni egy stúdióba ugyanazt csinálni.

A műsorvezető a Blikknek mesélte el, hogy régen szeretett volna egy beszélgetős műsort magának - utoljára a TV2-nél volt erre lehetősége, de hát a Mokka az nem éppen ennek a műfajnak a non plus ultrája. Nem ő kezdeményezett egyébként, az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd kereste meg az ötlettel, ő meg örült, hogy találkoztak az elképzeléseik.

Szabad kezet kaptam és a saját formátumomat vihetem képernyőre. Ennek a műsornak nemcsak a vezetője, producere is vagyok. Így aztán teljesen más a felelősség is. Pláne amikor az ember egy sikeres csatorna arca lesz és egy kialakult brand részévé válik. Nem kis teher, de remekül érzem magam az ATV-nél.

Az első évadban többek között Peller Mariann, Kollányi Zsuzsa, Balázs Andrea és Gaál Noémi is szerepel majd.