Szöllősi Györgyi az ATV Start műsorvezetője lesz

2019.09.30. 10:40

Október 28-tól, hétfőtől, az ATV Start című reggeli adás műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre Szöllősi Györgyi, jelentette be hétfő reggeli közleményében a csatorna.

Szöllősi Györgyi tíz éven át volt a köztévé – többek között az Este című műsor – meghatározó arca, majd 2015-től 2018-ig a Simicska Lajos érdekeltségében lévő, kormánykritikus Hír TV műsorvezetőjeként láthatták a nézők nap mint nap, olyan műsorokban, mint az Elmúlt8év, a Lapzárta és a Newsroom.

"Szöllősi Györgyinek interjút adni presztízst jelent, mert egy felkészült, tapasztalt és népszerű televíziósról van szó. A hírháttér műfajban ismertséget szerzett, éppen leigazolható műsorvezetőnők közül szerintem a legjobbat sikerült szerződtetni" – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

"Világéletemben este voltam képernyőn, így igazi kihívást jelent a reggeli műsorvezetés. Az elején nagyon kell koncentrálnom, hogy ne „Jó estét!”-tel köszönjek a nézőknek. Ezen kívül a páros műsorvezetés is újdonság lesz nekem" – mondta a hír kapcsán Szöllősi Györgyi.

A Media1 néhány napja egyébként egyik másik ATV-s változásról is beszámolt: Balogh Judit, aki többek között az ATV reggeli műsorában is látható volt, öt év után elhagyja a csatornát. Az ATV múlt szerdai bejelentése alapján a műsorvezető közös megegyezéssel távozik.