Öngyilkosságot kísérelt meg Damu Roland

2019.10.01. 14:29

A Ripost információi szerint a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának egykori szereplője megkísérelt véget vetni az életének, de a rendőrség időben szállt ki a lakására, ahonnan a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították. A rendőröket vélhetően a színész egyik barátja értesítette, ő ezek szerint tudhatott arról, mire készül Damu.

Damu Roland a sorozat mellett a Hal a tortán szereplőjeként vonult be a köztudatba, egészen addig, míg volt barátnője, Palácsik (azóta már Vajna) Tímea fel nem jelentette 2010-ben. A férfit a bíróság 2012-ben ítélte négy és fél év börtönre súlyos testi sértés, erőszakos nemi közösülés és személyi szabadság korlátozása miatt. Damu 2015 áprilisában hagyta el a tököli börtönt.

A színész pszichiátriai kezelésre szorult a börtön után, talpra állása nagyon nem volt egyszerű, de a Facebookon nemrég közölte, hogy kezd helyrebillenni az élete, önálló irodalmi estjei vannak. Az öngyilkossági kísérlet tényét egy lakó megerősítette a Ripostnak, de nevet nem tett hozzá. A bulvárlap szerint Damut a sürgősségi betegellátó és toxikológiai osztályra szállították, ahonnan még éjjel, saját felelősségére távozott, legalábbis egy kórházi dolgozó szerint.

Damu a megkeresésekre csak annyit reagált, hogy jól van és készül az önálló estjére.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport