Eladó a pláza a Stranger Things harmadik évadából

2019.10.11. 09:57 Módosítva: 2019.10.11. 09:58

Eladó a georgiai Duluth-ban található Gwinnett Place pláza, amit a többség a Stranger Things harmadik évadából ismerhet. A CNN írja, hogy a sorozatban Starcourt néven szereplő épület évek óta elhagyatottan állt a városban, most pedig a Stranger Things sikerét meglovagolva szabadulnának meg tőle a tulajdonosok.

A Gwinnett Place annyira elhagyatott évek óta, hogy 2017-ben megtalálták egy nő oszladozó holttestét az ottani Subwayben, aki legalább két hete halhatott meg, mire észrevették - és ez a sztori mondjuk rémisztőbb, mint bármilyen CGI patkányszörny, amit a harmadik évben láthattunk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyiért árulják a Stranger Things legutóbbi évadában központi szerepet játszó épületet. Kritikánk a harmadik évadról itt olvasható.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás