Kiszivárogtak A Gyűrűk Ura-sorozat castingvideói

2019.10.21. 08:48

Egyelőre még mindig elég nagy titkolózás övezi az Amazonra készülő A Gyűrűk Ura-sorozatot, amit Jeff Bezosék a Trónok harca utódának szánnak, legalábbis népszerűségben. Most a CBR írja, hogy váratlanul kikerült egy rakás castingvideó, amelyekből pár dolgot már ki lehet következtetni a produkcióval kapcsolatban.

A videókon négy szerepre keresnek színészeket. 

  • Tyra: egy feltehetően tünde karakter, aki meglehetősen gondoskodónak és önzetlennek tűnik, és a sorozatban majd Markella Kavenagh alakítja.
  • Eldien: egy sokat látott, veterán női harcos, aki folyamatosan küzd az állandó háborúskodással és bajtársai halálával.
  • Beldor: szintén egy sokat látott férfi harcos, aki Eldiennel szemben elfogadta a sorsát.
  • Aric: a csapat zsivány karaktere, akinek mindennél fontosabb a saját túlélése.

Az egyáltalán nem biztos, hogy ezek a dialógusok vagy karakterek végül feltűnnek majd a sorozatban, hiszen csak castingvideókról van szó, de az már valószínűsíthető, hogy a sorozat egy kisebb csoport utazásait követi végig.

Az Amazon potom 250 millió dollárért vásárolta meg A gyűrűk ura jogait nem titkoltan azzal a céllal, hogy az HBO-hoz vagy a Netflixhez hasonlóan nekik is legyen egy igazi blockbuster produkciójuk. Azt már tudni lehet, hogy nem adaptált, hanem új történetek lesznek, amelyek A gyűrű szövetsége előtt játszódnak, és van rá esély, hogy a sorozatból később több spinoff is kinőjön. 

A hírek szerint ez lesz minden idők legdrágább sorozata, az első két részt pedig az a J.A. Bayona rendezi, aki a legutóbbi Jurassic Park-filmet is. Annyi még kiderült, hogy a gyártás részben Új-Zélandon történik, ahol a filmtrilógia is készült, és biztosan szerepel majd a sorozatban a fantasztikus szemöldökével is befutó Will Poulter, akit többek között a Családi üzelmekből, Az útvesztő-filmekből, a Midsommarból vagy éppen a Black Mirror interaktív epizódjából lehet ismerni.

A jelenlegi hírek szerint a sorozatot legkorábban 2021-ben mutathatják be.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét