Valter
15 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Lehet, hogy a Trónok harca egyik Starkja lesz A Gyűrűk Ura főgonosza

2019.10.22. 10:48

A Trónok harca Benjen Starkját, Joseph Mawlet is meghallgatták az Amazon új Gyűrűk Ura-sorozatához, ráadásul a Deadline szerint a főgonosz szerepére.

05e5f3c2-7099-4cc7-b24f-843d31560fcb

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a még homályos sztorijú A Gyűrűk Ura-sorozatot az Amazonra szánják Jeff Bezosék a Trónok harca utódjaként, legalábbis népszerűségben. Pár napja szivárogtak ki castingvideók a sorozatról, ami alapján már sejteni lehet, hogy milyen mellékszereplők bukkanhatnak fel a produkcióban: ez azért is fontos, mert az Amazon nem feldolgozást tervez gyártani, hanem új történeteket vinne filmre, így nyilván eddig nem ismert szereplők is megjelennek majd.

Kiderült emellett az is, hogy a sorozatban biztosan szerepelni fog Will Poulter (Családi üzelmek, Az útvesztő), a mostani hírek szerint pedig Poulterrel szemben, a gonosz oldalra castingolták Joseph Mawle-t. Mawle egyébként nem az egyetlen, akit a sikeres Trónok harca sorozatból áthoztak az újba, a producerek között például már most bukkannak fel a korábbi munkatársak.

A hírek szerint ez lesz minden idők legdrágább sorozata, az első két részt pedig az a J. A. Bayona rendezi, aki a legutóbbi Jurassic Park-filmet is. Annyi még kiderült, hogy a gyártás részben Új-Zélandon történik, ahol a filmtrilógia is készült. A sorozatot várhatóan legkorábban 2021-ben mutatják majd be.