Nőt csinálnak Zorróból

2019.11.06. 10:24 Módosítva: 2019.11.06. 10:24

Újragondolt, női szereplős sorozat indulhat a Zorro továbbgondolásaként, írja a The Wrap.

A Wrap információi szerint a CBS TV és a Propagate produkciós iroda kiegyezett a Zorro-történet női főszereplős újraindításában. Az új sztorit Alfredo Barrios Jr. írja, aki eddig több sorozat (Minden lében négy kanál, Igazság) producereként dolgozott: a története szerint pedig az új Zorro a mai mindennapokban fog játszódni. A női főszereplő az eredeti Zorro leszármazottja lesz, aki modern korok modern női hőseként a modern, de védtelen emberek védelmére fog kelni.

Zorro, azaz Don Diego de la Vega alakját 1919-ben találta ki Johnston McCulley író, azóta több tucat filmben is feldolgozták a történetét, a karaktert magát pedig Douglas Fairbanks, Guy Williams, Pierre Brice, Alain Delon és Antonio Banderas eljátszotta már. Az egyelőre kérdéses, hogy női verzióját ki fogja alakítani. 

 A sorozat egyébként vélhetőleg az NBC-n fut majd, de a Lola forgatókönyvírója, Melissa Scrivner-Love is készít a tervek szerint ide új sorozatot, a CBS streaming-szolgáltatójára pedig például Stephen-King sorozat is várható.