Távozott a Kisalföld főszerkesztője

2019.11.13. 11:32

Garamvölgyi Imrét a kulturális melléklet eddigi vezetője, Werner Krisztina váltja a lap élén megbízott főszerkesztőként – írja a 24.hu. Hogy mi az oka Garamvölgyi Imre távozásának nem tudni,  a váltás állítólag meglepetésként érte a Győr-Moson-Sopron megyei lap szerkesztőségét.

Garamvölgyi Imrét 2017-ben nevezték ki a Kisalföld élére, akkor azt írták róla, hogy több mint 20 éves újságírói tapasztalattal rendelkezik, dolgozott televíziós és rádió szerkesztőként, a Kisalföldnél korábban öt évet töltött szerkesztőként. A megyei lapot kiadó Lapcom pont ekkor került Andy Vajna birtokába, vagyis a csere már a "fideszesítés'" folyamatához tartozott. A Kisalföld jelenleg - mint a vidéki lapok általában -  a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA)/Mediaworks Hungary alá tartozik. 

Werner Krisztináról a 24.hu szerint azt is érdemes tudni, hogy nemrég aláírt egy petíciót, ami a szexbotrányba keveredett  Borkai Zsolt távozását követelte. Győr polgármesterét ugyan ősszel újraválasztották, de később beadta a lemondását