Etelka, Aletta
1 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Pierce Brosnan fiai lesznek a januári Golden Globe-gála nagykövetei

2019.11.15. 11:20

Pierce Brosnan fiait választották a Golden Globe-gála nagyköveteinek, Paris (18) és Dylan (22) Brosnan a díjak átadásánál fog segédkezni (értsd: ők azok, akik állnak a színpadon hátul, kicsit jobbra, és jelzik a díjazottaknak, merre kell levonulniuk). Ezt a feladatot a hagyomány szerint valamelyik híresség gyereke kapja.

A Brosnan fivérek elmondták, nem idegesek, inkább örülnek, hogy megjelenhetnek a színpadon.

A díjátadókat nézve nőttem fel, sokszor apával is tartottam a gálára. Igazán megtisztelő, hogy ebben a szerepben lehetünk és leróhatjuk tiszteletünket apánk művészete előtt

- mondta Dylan apjáról, Pierce Brosnanről, akit kétszer jelöltek Golden Globe-díjra.

Amiért mindez nagy szó: Dylan és Paris az első fiúk, akiket a szervező HFPA (Hollywood Foreign Press Association) erre a szerepre jelölt ki, mióta 2017-ben az eredetileg Miss Golden Globe-nak nevezett címet átnevezték. A szervezet a szerep kibővítésével karitatív törekvéseire akarja felhívni a figyelmet, hiszen a kiválasztott az HFPA egész évben folyó jótékonysági tevékenységének nagykövete is lesz, például a FEED nevű szervezettel fognak együttműködni, amely tápanyagban gazdag élelmiszert juttat el rászoruló iskoláskorú gyerekeknek szerte a világon. 

Az előző évek nagykövetei között volt Idris Elba lánya, Isan és Dwayne Johnson lánya, Simone Garcia is.

A díjátadót január 5-én rendezik meg a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben. A jelöltek nevét december 9-én teszik közzé.

(mti)