Árpád
-3 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Tóth Vera váltja Tóth Gabit a Sztárban sztár leszek! hátralévő adásaiban

2019.11.15. 15:29

Tóth Gabi anyai örömök (leánykori nevén: gyermekáldás elé nézés) örvén engedéllyel távozott a TV2 műsorából, és ha ez a mostani Sztárban sztár olyan lenne, mint az előzőek, azaz nem egy X-Faktor ihlette tehetségkutató, amiben a mentorok, oppardon, mesterek mellé csapatokba terelt indulók sminkben-parókában igyekeznek elénekelni olyan dalokat, amikhez nem sok közük van, akkor mehetett is volna tovább a verkli a Bereczki-Horváth-Pápai fedezetsorral a zsűriasztalnál, de mivel ez egy X-Faktor ihlette tehetségkutató, amiben a mentorok, oppardon, mesterek mellé csapatokba terelt indulók sminkben-parókában igyekeznek elénekelni olyan dalokat, amikhez nem sok közük van, így kell egy negyedik mentor, oppardon, mester is. 

Ő lett Tóth Vera.

A vasárnapi elődöntőben már Tóth Vera foglal majd helyet az asztal mögött, és mestereként ő segíti majd Gabi elődöntőbe jutott versenyzőjének felkészülését is.

Szakmailag egyértelmű választásnak bizonyult számunkra Vera, hiszen amellett, hogy kiváló énekesnő, a Sztárban Sztár+1 kicsi egykori zsűritagjaként pontosan ismeri a műsor kulisszáit, és rutinosan mozog ebben a szerepben. Amellett, hogy szakmailag tökéletesen kiegészíti majd a mesterek csapatát, magánemberként a Gabi által képviselt értékeket is tovább viszi majd, így összességében Katja számára is profi és kiegyensúlyozott hátteret nyújtva. Hálásak vagyunk, hogy vállalta a felkérésünket 

- mondta Németh Ádám, a Sztárban Sztár leszek! senior kreatív producere.

Tóth Vera is megszólalt:

Gabi már nagyon a finisben van, bármelyik pillanatban dönthet úgy a gyermeke, hogy elindul kifelé. (...) Már zsűriként és versenyzőként is részt vettem a Sztárban Sztár szériákban, így azonnal nosztalgikus hangulatba kerültem. Boldogan vágok bele a feladatba! 

A vasárnapi elődöntőben  Sebestyén Katja mellett Békefi Viktória, Misurák Tünde, Tasnádi Bence és Feng Ya Ou száll harcba a győzelemért, a vasárnapi adásban pedig ezúttal két-két karaktert is színpadra visznek majd.