Sorozatot csináltak A rózsa nevéből

2019.11.18. 16:32

November 20-tól a Telekom MoziKlubban lesz látható az Umberto Eco világhírű regényéből készült, A rózsa neve című sorozat. Ez azt jelenti, hogy egy ideig kizárólag ennek a szolgáltatásnak az előfizetői láthatják a produkciót, de ők viszont egymás után le is darálhatják mind a nyolc részt, nem kell mindig új epizódokra várniuk.

A sorozat francia-olasz-német koprodukcióban készült, és szorosan követi a regény történetét, ami az 1300-as években játszódik egy olasz kolostorban, ahol különböző vallási vezetők olyan fontos témákat beszélnek ki, mint a politika, a világi javak elosztása vagy az egyház szerepének kérdése. A nagy gyűlést azonban titokzatos gyilkosságok zavarják meg, és megkezdődik a nyomozás.

Az egyik kulcsszereplőt, Baskerville-i Vilmost John Turturro alakítja, de az inkvizítor szerepében feltűnik Rupert Everett is. A rendező az olasz Giacomo Battiato.

A sorozatot december 20-tól mindenki más is megnézheti majd a Filmcafén, ahol december 20-tól kezdik el vetíteni a részeket.  • Hírek
  • Hitelkártya