Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C

Átmenetileg felfüggeszti működését a Szabad Pécs portál

2019.11.25. 12:09 Módosítva: 2019.11.25. 12:13

Lapunk működése már rövid távon sem képzelhető el jelentős, új forrás bevonása nélkül. Ha ez nem sikerül, a Szabad Pécset véglegesen be kell zárni, vagy radikálisan átalakítani, szűkíteni a működési kereteit

- írja a Szabad Pécs hírportál, amely átmenetileg szünetel, ameddig nem találnak befektetőt vagy támogatót a megfelelő mennyiségű anyagi forráshoz. A hírt bejelentő közleményben azt írják, hogy a pénzre a stabil és kiszámítható működés, esetleg a bővülés miatt van szükség, de ez új előfizetők vagy adományozók nélkül nem fog menni.

Számításaik szerint ez összesen 500 embert jelent, aminél hússzor többen olvassák naponta az oldalt, de a kevés anyagi támogató miatt a jelenlegi helyzetben nem tudják folytatni. A következő hetekben vagy jövő év elejéig próbálják meg elérni az 500 előfizetőt, de ha ez nem sikerül, akkor át kell gondolniuk a működést, szűkíteni kell vagy az is elképzelhető, hogy megszűnik a portál.

Pedig úgy terveznek, ha kifejezetten sikeres lesz a kampány, akkor az újságot nyomtatott formában kiterjesztenék a kistelepülésekre is.

Addig viszont felfüggeszti magát a Szabad Pécs, az oldal címét begépelve pedig a közleményen kívül más cikkük nem elérhető.  • Vennék
  • Bankszámla