Vetélkedőműsor forgatása közben halt meg egy 35 éves színész-modell

2019.11.27. 10:21

A kínai ZJTV Chase me című vetélkedőműsorának szerdai forgatásán lett rosszul, majd vesztette életét Godfrey Gao tajvani-kanadai származású színész-modell – írja a BBC. Gao futás közben esett össze, és a helyszínen lévő egészségügyi személyzet azonnal a segítségére sietett, illetve ezzel párhuzamosan értesítették a mentőszolgálatot is. Ugyan több órán át küzdöttek az életéért, a kórházba szállítás után elhunyt. Halálát hirtelen szívmegállás okozta.

A Chase Me című vetélkedőben (amihez koncepcióban hasonló műsor indul majd hamarosan a TV2-n Catch! – úgyis utolérlek! címmel) különböző, fizikailag néha megterhelő feladatokat kell végrehajtaniuk a résztvevőknek, az egyik korábbi részben állítólag a versenyzőknek fel kellett mászniuk egy irodaház oldalán, majd le kellett csúszniuk egy kötélpályán. A fokozott igénybevétel miatt a készítők állítólag csak olyan szereplőket válogatnak be az egymással vetélkedő csapatokba, akik elég fittek. 

Godfrey Gao volt az első ázsiai férfimodell, aki szerepelt a Louis Vuitton reklámkampányában. Hollywoodban a 2013-as A végzet ereklyéi – Csontváros című film után lett ismert, Kínában pedig A Remembering Lichuan című nagy sikerű televíziós drámasorozatnak köszönhetően lett népszerű. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport