Letartóztatták a férfit, aki élő adásban csapott rá a riporter fenekére

2019.12.16. 13:39

Letartóztatták azt a Georgia állambeli férfit, aki élő adásban rácsapott egy riporter fenekére, írja a Complex. Az eset még december elején történt Savannah városában, ahol futóversenyt rendeztek. A helyszínről bejelentkezett az ottani tévé tudósítója, majd egyszer csak a sok szerepelni vágyó ember között megjelent egy férfi, aki nemes egyszerűséggel rácsapott a nő fenekére, akit jól láthatóan megviselt az eset. A felvételt maga a sértett is kitette Twitterre:

A riporter, Alex Bozarjian az esetet jelentette a rendőrségnek, és jogi lépéseket is tett. Elmondása szerint a férfi nemcsak rácsapott, hanem bele is markolt a fenekébe. A munkáját meg is kellett szakítani az incidens miatt.

A férfiről kiderült, hogy egy 43 éves helyi lakos, akinek családja és gyerekei vannak, és bízik abban, hogy nem lesz bírósági ügy az esetből. Ha mégis, a legsúlyosabb büntetés maximum egy év börtön lehet szexuális zaklatás miatt. A férfi egyébként maga jelentkezett a rendőrségen, és 1300 dolláros óvadék fejében szabadlábra helyezték.