Mihály
2 °C
16 °C

Tévéműsorban keres barátnőt, hogy ne egyedül kelljen megkerülnie a Holdat

2020.01.12. 20:03 Módosítva: 2020.01.12. 22:34
Tévéműsorban keres barátnőt Hold körüli utazásához Maezava Juszaku japán milliárdos. A 44 éves üzletember, aki tavaly novemberben 900 millió dollárért (270 milliárd forint) adta el a Zozo online divatkereskedést, húszévesnél idősebb, egyedülálló nőket keres a műsorba, amelyet az AbemaTV streamingszolgáltatón lehet majd követni Japánban – írja az MTI.

„Életre szóló társat keresek, az űrből szeretném világgá kiáltani, mennyire szeretem” – írta a jelentkezőket toborzó oldalon Maezava, aki Elon Musk SpaceX vállalatának első magánutasaként, a tervek szerint 2023-ban kerüli meg a Holdat.

A milliárdos és barátnője, Goriki Ajame színésznő nemrég szakítottak.

Maezava Kedves Hold elnevezésű projektjében művészeket is magával akar vinni az útra, hogy az élmények alkotásra inspirálják őket.

A Telihold szerelmesei című show-ba jelentkező nőknek érdeklődniük kell az űrutazás iránt, és képesnek kell lenniük a felkészülésre is – olvasható a weboldalon. A jelentkezés január 17-én zárul, Maezava március végén választja ki a partnerét.

A tévéműsor nem az első feltűnést keltő akciója az excentrikus milliárdosnak: január elsején azt jelentette be, hogy Twitter-követői között véletlenszerűen válogatva szétoszt egymilliárd jent (2,7 milliárd forint), így 1000 ember fog egymillió jennel gazdagodni. A milliárdos arra kíváncsi, boldogabbá teszi-e a felhasználókat a pénz.

Ne maradjon le semmiről!