Új évadot kap, aztán véget ér a Shameless – Szégyentelenek

2020.01.13. 23:49 Módosítva: 2020.01.13. 23:54

A Showtime csatorna egyszerre jelentette be, hogy új évadot kap Shameless – Szégyentelenek című sorozata, és hogy ez, a 11. évad lesz az utolsó, amely lezárja a történetet – írja a Variety.

A története során kétszer is Golden Globe-ra jelölt sorozat az ír–amerikai Gallagher család történetét mesélte el. Az apa, Frank alkoholista, Fiona, a legidősebb lány végzi helyette az összes szülői feladatot, miközben a szexuális életét és a testvérei nevelését próbálja valahogy összeegyeztetni. A hat chicagói, nem túl jómódú és politikailag nem túl korrekt szereplő minden részben új nehézségekkel nézett szembe, míg aztán az egész némileg megváltozott, mivel a Fionát játszó Emmy Rossum kiszállt a sorozatból, és nem is pótolták más színésszel.

A hírt, miszerint véget ér a csatorna legrégebben futó sorozata, a Showtime szórakoztató műsoraiért felelős vezetője, Gary Levine jelentette be, hozzátéve, „nem is lehetne biztosabb benne”, hogy John Wells showrunner és az írócsapat a lehető leginkább odaillő lezárást fogják majd elhozni a sorozatnak.

Ne maradjon le semmiről!