A halottkém megerősítette, öngyilkos lett a brit Love Island műsorvezetőnője

2020.02.19. 14:06

Február 15-én meghalt Caroline Flack, az egykori modell holttestét a lakásában találták meg, és az első hírek szerint saját kezével vetett véget az életének. Ezt most megerősítette a halottkémi jelentés is – írja a Variety

Caroline Flack öt évadon át vezette a brit Love Island valóságshowt, a hatodik évadnak azonban már nem ő lett a háziasszonya, ugyanis 2019 decemberében összekapott vele egy lakásban élő barátjával, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, és Flack ezután jobbnak látta, ha nem vállalja az újabb szezont.

Hogy a történtek milyen hatással voltak rá, azt egy Instagram-posztban foglalta össze, de ezt többek tanácsára végül nem osztotta meg a közösségi oldalon. Családja azonban most úgy döntött, mégis nyilvánosságra hozzák a bejegyzést, ami Flack röviddel a halála előtt írt.

Január végén elküldte nekem az üzenetet, de többen mondták neki, hogy ezt ne tegye közzé, pedig szerette volna, ha az ő igazságát is megismeri a világ. Annyi valótlanság látott napvilágot az ügy kapcsán. Én és a családom szeretné, ha az emberek mégis olvashatnák a szavait. 

– nyilatkozta Flack édesanyja.

A műsorvezető posztjában többek között arról írt, hogy egy idő után elfogadta, hogy szakmája velejárója az, hogy támadják és kritizálják őt. Hozzátette, tudta, hogy azzal nem old meg semmit, ha a szőnyeg alá söpri a dolgokat, mert azok előbb-utóbb úgyis újból a felszínre kerülnek. 

2019. december 12-én letartóztattak testi sértés miatt. 24 óra alatt teljesen kifordult a világom a sarkaiból, a falak, amiket olyan gondosan építgettem, összeomlottak....Mindig vállaltam a felelősséget azért, amit tettem. Már ott, a helyszínen is, de az igazság az, hogy ami történt, az véletlen volt... Nem vagyok erőszaktevő. Vitatkoztunk, és történt egy kis baleset. 

– írta Flack.

Azért döntöttem úgy, hogy most megszólalok, mert a családom nem bírja tovább. Elveszítettem az állásomat, az otthonomat, a lehetőséget, hogy hallathassam a hangomat. Nem bújhatok el a világ elől, hiába kérnek rá, nem maradhatok csendben. Sajnálom, hogy a családomnak és a barátaimnak ilyen dolgokon kell keresztül mennie miattam

– folytatta. Hozzátette, nem érdekli, mi lesz a karrierjével, sokkal jobban aggódik amiatt, hogy a családjával hogyan kapják majd vissza az életüket. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport