Reese Witherspoon pszichothriller-sorozata izgalmas előzetest kapott

2020.02.26. 15:56

A Little Fires Everywhere a Hulu soron következő nagy durranása, és nemcsak azért, mert az alapjául szolgáló, 2017-es regényt állítólag minden nagy streamingplatform kinézte magának, hanem azért is, mert az a Reese Witherspoon a gyártója, főszereplője és executive producere, aki három év alatt kvázi tévés nagyasszonnyá avanzsált. Egy sorozata, a The Morning Show az Apple TV+ zászlóshajója és (eddig) legértékesebb tartalma, de forgatott nekik egy másikat, a Truth Be Told című krimit; a Hatalmas kis hazugságok első évada az HBO-n aratott nagy sikert (és a második sem volt annyira tré); a Hulunak pedig leforgatta a Little Fires Everywhere-t.

Előkészületben van a From Scratch című romantikus sorozata a Netflixnél, a Daisy Jones & The Six című zenés drámasorozata az Amazonnál, a The Morning Show második évadát már forgatja az Apple TV+-nak, emellett a Doktor Szöszi 3 főszereplőjeként lát munkához hamarosan, az év második felére van még két filmes főszerepe, és négy (filmes) produceri munkája.

A Little Fires Everywhere egy csendes kertváros életét felforgató anya-lánya párosról és a szomszéd családról szól. Kerry Washington a felforgató, Witherspoon és Joshua Jackson a felszínen tökéletes házaspár, akiket az új szomszéd érkezése alaposan kizökkent a kerékvágásból.