William Shatner nem szeretné, hogy Kirk kapitány saját sorozatot kapjon

2020.03.03. 09:46

Az Amazon Prime Videóra január végén érkezett meg a Picard című sorozat, aminek főszereplője a Star Trek univerzum egyik legkedveltebb kapitánya, Jean-Luc Picard. A rajongókban felmerült, hogyha Patrick Stewart is visszatért, akkor esetleg elődje, William Shatner is hajlandó vállalni, hogy újra feltűnjön a képernyőn vagy a vásznon. Nem is olyan régen állítólag még nyitott volt arra, hogy belebújjon Kirk kapitány bőrébe, 2016-ban is tett egy ilyen nyilatkozatot, illetve 2019 nyarán is. Akkor azt mondta, igent mondana, ha Quentin Tarantino felkérné a saját Star Trek-filmjéhez.

Azóta azonban megváltozott a véleménye, amikor ugyanis egy rajongó rákérdezett, hogy várható-e egy Kirk-sorozat, nemmel válaszolt, szerinte ugyanis a karakterben ennyi volt, a története így kerek, ahogyan van. Tény, hogy a 1994-es Star Trek – Nemzedékek című filmben James T. Kirk meghalt.

Ugyan a Picard sorozatból még négy rész van hátra, több új tartalom várható, állítólag még 2020-ban jön a Star Trek: Discovery harmadik évada, és lehet, hogy Tarantino kiszáll a saját projektjéből, de az a hír járja, hogy Noah Hawley, a Fargo sorozat alkotója is egy új Star Trek filmen dolgozik