Antal, Anett
16 °C
23 °C

Felkerült a YouTube-ra pár klasszikus G.I. Joe-epizód

2020.03.31. 14:22

Akinek a gyermekkorát meghatározták a Hasbro G.I. Joe-figurái, és a műanyagkatonákról szóló rajzfilmsorozat, most örülhet, hiszen a YouTube-ra felkerült a popkult klasszikus első évadának 15 része, és tök legálisan megnézhető mind. Mai szemmel persze béna az egész, de esetlenül béna, nem cikisen, így simán meg lehet mutatni a kis Józsikának is, hogy mire izgult rá a fater, amikor hat-hét éves volt.

A Hasbro a G.I. Joe: A Real American Hero 15 részét tette elérhetővé. Az 1983-ban indult sorozat első öt része azután készült el, hogy a figurák tévéreklámjai sikeresek lettek, ezt követte újabb öt 1984-ben, majd 1985-ben kértek belőle "rendes" sorozatot, amit egy újabb, ötrészes minisorozat vezetett fel. Akinek a figura és kalandjai nem lettek volna meg, itt egy felzárkóztató:

A G.I. JOE: A Real American Hero egy elitkommandó tagjainak küzdelméről szól a gonosz COBRA-szervezet katonái ellen. A COBRA az időjárás manipulálásától a génsebészeti eljárásokkal előállított katonákon át a mindent legyőző fegyverekig semmitől nem riad vissza, hogy biztosítsa világuralmát.