Scherer Péter klasszikus romkomsorozatban csajozik az RTL-en

apatigris.png
2020.04.08. 16:29 Módosítva: 2020.04.08. 17:31

Apatigris címmel indít vígjáték-sorozatot az RTL Klub, amiben a nagy pláne, hogy ez az első, száz százalékban saját fejlesztésű, heti vígjáték-sorozat a magyar piacon (pontosítás: az Ízig-vérig című Viasat3-sorozatot tekintik annak, nálam az dramedy, de ezen nem veszünk össze). Az április 12-én, vasárnap este bemutatkozó történet középpontjában egy középkorú apa áll (Scherer Péter), aki apatigrisként nevelte a lányait, de most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) is kirepült, és önálló életet kezdett, hősünk rájön, hogy csajozni ötven körül is lehet, és fejest ugrik a dologba. 

A szereposztás parádés, Für Anikó, Gryllus Dorka, Haumann Péter, Kamarás Iván, Simon Kornél, Medveczky Balázs, Balla Eszter, Eke Angéla és Szalay Bence is játszik a szériában, ami az RTL idei második saját fejlesztése (az első, a Mellékhatás kőkemény dráma). A showrunner/atyaúruisten mindkét sorozat mögött Herman Pierre Péter, az Apatigris vezető írója Köbli Norbert, rendezője Herczeg Attila. A producere Erdős Ákos, azaz a gyártás a Paprika Studiosnál van (ők csinálják A tanárt és a Bátrak földje című napi kosztümös telenovellát is, és az Ízig-vérig is az ő kezük alól került ki).

Az RTL az első részt április 5-én feltolta az RTLMost+ nevű prémium online felületére, ahol minden részt egy héttel az adásba kerülés előtt megmutatnak majd.  • Hírek
  • Hitelkártya