Az ATV-hez igazol Veiszer Alinda

2020.04.15. 12:58

Április 20-tól az ATV Start című reggeli műsorához csatlakozik Veiszer Alinda. Veiszer nem vált senkit, hanem vele egészülnek ki az eddigi műsorvezetők. Veiszer a Hír TV-s kirúgása óta felbukkant az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, dolgozott a szlovák közmédiának, de még az is szóba került, hogy a Momentum őt indította volna Tarlós István ellen az önkormányzati választásokon.

Elég régóta érdekel, hogyan lehet jó reggeli műsort készíteni, eddig nem volt lehetőségem kipróbálni. Mindig éjszakai műsorsávokban voltam látható, most sokkal tömörebben kell majd ugyanazt a felkészültséget hoznom, szerintem ez komoly kihívás. Ugyan főként kulturális és közéleti kérdésekkel foglalkoztam eddig, mindig figyeltem a politikát is, mert fontosnak tartottam, hogy a vendégeim reagáljanak a politikai eseményekre is. Így aztán amikor az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd megkeresett azzal, hogy lenne- e kedvem beszállni ötödik műsorvezetőnek az ATV Startba, nagy örömmel és izgatottan mondtam igent erre a számomra új műfajra

– nyilatkozta Veiszer az Indexnek, akinek nem ez lesz az egyetlen munkája a közeljövőben. A Pátria Rádión továbbra is jelentkezik a műsorával minden szombaton 2-től, az adások pedig most már podcast formában is elérhetők. Viszont pihenőre ment a havi műsora a Belvárosi Színházban, hiszen a járvány miatt erre most nincs lehetőség, pedig Mácsai Pál, Máté Gábor, majd Nádas Péter lettek volna a vendégei. Ezeknek a pótlása ősszel történhet meg.

Ezenkívül férjével dolgozik a Best Magazinnak, ahová nem klasszikus bulvár tematikájú interjúkat készítenek, illetve #karatanténakanapén néven indítottak beszélgetős sorozatot, amelyben nemrég Alföldi Róbert is szerepelt

Amúgy pedig épp a karanténnapokat éljük mi is, mint mindenki más, két kicsi gyerekkel, úgyhogy alaposan fel van adva a lecke, hogy az ember mindenre találjon időt – a hírek folyamatos figyelésére, a kultúra fogyasztására és még a játékra is a gyerekekkel, de remélem, a nehézségekkel együtt jól indul majd az első hetem az ATV Startban. Április 20-án már én köszöntöm a nézőket az ATV stúdiójából.