Élőben kérdezhet hazai színészektől az HBO új projektjében

2020.04.15. 14:33

Az Élőben otthonról névre hallgató kísérleti projekt lényege, hogy az HBO Instagram-oldalán kéthetente jelentkező színészekkel, alkotókkal beszélgethetnek a rajongók. Az első adás csütörtökön délután 6-kor kezdődik.

A rajongók szabadon kérdezhetnek bármiről az éppen élőben elérhető színésztől, rendezőtől. A kérdéseket előre is fel lehet tenni az HBO Instagramján. Elsőként Döbrösi Laura, az Aranyélet, a Félvilág és az Örök tél színésznője csatlakozott a felkéréshez, ő azt mondta,

mindig is imádtam a közönséget, öröm nekik örömet okozni, akár egy villamosos szelfivel, akár egy kis beszélgetéssel. Ebben az elszigeteltség időszakában felértékelődik a találkozás élménye.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jó hírrel jelentkezem! :) a képen ez Mira egyébként, aki nem ismerné...tádámm!! CSÜTÖRTÖK 18:00-kor átveszem az uralmat az @hbohungary insta oldala fölött és LIVE lehet velem beszélgetni #élőbenotthonról 😎 Ez lesz ÉLETEM ELSŐ LIVEozása! Szégyellős vagyok, de nem kell kímélni, bármit kérdezhettek (max.nem válaszolok he he he) forgatásról, színészetről, fenntartható életről, egészségről...Jöttök velem? :) MORE INFO a BIOBAN + nemsokára a sztorimban ;) fotó: @saghyfoto #közösségiélmény #elobenotthonrol #hbo #döbrösilaura #kérdezzfelelek #maradjotthon #stayhome #staysafe #vigyázzunkegymásra

Laura Döbrösi (@dobrosilaurawerk) által megosztott bejegyzés,

A későbbi adásokban beszélhetnek a rajongók például a szintén Aranyéletből ismert Ónodi Eszterrel, vagy Bradley Cooper magyar hangjával, Rajkai Zoltánnal is.