Pongrác
11 °C
27 °C

Még egy részt kisajtolnak a Városfejlesztési osztályból

063 184797384
2020.04.24. 09:24

Hét évadot élt meg 2009 és 2015 között a Városfejlesztési osztály (eredeti címén: Parks and Recreation) című sorozat az NBC-n, most pedig öt év után új résszel fognak jelentkezni, amivel egy éhezés elleni jótékony szervezet, a Feeding America számára gyűjtenek pénzt az alkotók. A Feeding America a koronavírus-járvány idején élelmiszerbankokat üzemeltet a rászorulóknak.

A hírt a főszereplő Amy Poehler jelentette be Twitteren:

Az április 30-án debütáló részt az otthonaikban fogják leforgatni a szereplők.

A sorozatot Michael Schur, a nagysikerű amerikai A hivatal producere készítette, a főszereplői egy Indiana állambeli, nemlétező kisváros közalkalmazottjai voltak, akik a város ügyes-bajos dolgait intézték. Ez a sorozat volt az, ahol feltűntek többek között olyan későbbi sztárok, mint Chris Pratt (A galaxis őrzői), Aziz Ansari (Master Of None), Aubrey Plaza (Légió), vagy Nick Offerman, akinek a Ron Swanson nevű bajszos, konzervatív értékrendű karaktere lett talán a sorozat legnagyobb öröksége. Ők mind visszatérnek erre a részre, a többi állandó színésszel (Jim O'Heir, Retta, Adam Scott, Rob Lowe, Rashida Jones) kiegészülve.

A jótékonysági akcióban a Subaru és az NBC nagyjából 500 ezer dollárnyi adományt fog küldeni a Feeding America számára.

(The Hollywood Reporter)

(Borító- és címlapkép: Rashida Jones, Aubrey Plaza és Amy Poehler a Városfejlesztési osztály 100. részének forgatásán 2013-ban. Jason Kempin/Getty Images/AFP.)