Alig pár napja csatlakozott a csapathoz, máris távozhatott a TV2 Mintaapák című sorozatának showrunnere

2020.05.05. 10:57 Módosítva: 2020.05.05. 12:36

Mindössze másfél héttel azután, hogy bejelentették, Gát György is csatlakozik a stábhoz showrunnerként, a SorozatWiki arról írt, hogy máris távozott a Mintaapák éléről, és egyelőre nincs utódja. Az üggyel kapcsolatban megkeresték a TV2 Média Csoport sajtóosztályát, de érdemben nem nyilatkoztak, vagyis a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták.

Gát György korábban olyan produkciókban dolgozott, mint a Linda, a Família Kft. vagy a Robog az úthenger, jelenleg az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékén óraadó. A sorozatról azt mondta, eddig is követte, és lát még benne potenciált, illetve ahogy ő fogalmazott,

...nagyon tetszik, ahogy az alkotóknak sikerült magyarra adaptálniuk a történeteket, de látom a produkcióban a további fejlődés lehetőségét is. A folytatásban számítok korábbi sikereim résztvevőire és alkotótársaimra is.

A Mintaapák tavaly novembertől idén április elejéig volt képernyőn, jelenleg a korábbi részeket kezdték el ismételni két, a TV2 Média Csoporthoz tartozó csatornán, és a járvány miatt a csatorna úgy döntött, egy időre szüneteltetik a forgatást. A sorozat az argentin Señores papis adaptációja, és négy apuka életét mutatja be, őket Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Mészáros Béla alakítja. Úgy tűnik, már az induláskor kialakult egy rajongótábora.