Szabó Kimmel Tamás kiszállt a Mintaapákból

12.png
2020.06.07. 19:18 Módosítva: 2020.06.07. 19:34

A TV2 napi dramedysorozata második főszereplőjét is elveszítette egy hónapon belül: Szabó Kimmel Tamás ugyanis nem tér vissza a folytatásra. A bejelentést a Sorozatwiki vette észre ma délután, a színész a Facebookon írta ki, hogy kiszáll az argentin licenc alapján készített sorozatból.

A Sorozatwiki rákérdezett a TV2-nél, hogy mi a helyzet, ezt a választ kapták:

Az elmúlt napokban előrehaladott egyeztetéseket folytattunk Szabó Kimmel Tamással is a következő évadról, ezért furcsa, hogy a döntéséről előbb tájékoztatja a nyilvánosságot, mint a tárgyalópartnerét.

Megkerestük a színész ügynökét, aki az Indexnek azt nyilatkozta, hogy

Tamás szerződése április 30-án lejárt. Tárgyalt a TV2-vel, de ezek a tárgyalások nem vezettek eredményre. Mivel nem tudtak megegyezni, így Tamás úgy döntött, nem tér vissza a sorozatba. A döntéséről minden érintett felet időben tájékoztatta.

Arra a kérdésünkre, hogy az „időben” az ugye nem 5 perccel a poszt megjelenése előtt volt, az ügynök azt felelte, hogy „természetesen nem”. A távozás okairól a színészhez hasonlóan nem kívánt nyilatkozni.  

Szabó Kimmel előtt egy hónappal Fenyő Iván távozott a Mintaapákból, igaz, az ő esetében a döntő szót nem a színész, hanem a produkció mondta ki (nem hosszabbítottak szerződést vele). Az utóda Kamarás Iván lesz, aki ugyanazt a karaktert viszi tovább. Hogy a Szabó Kimmel Tamás alakította apával mi lesz, az még kérdéses.