A választások miatt megy a kavarás a Trumpot bemutató sorozat körül

2020.06.24. 08:46

Eredetileg november végén, az amerikai választások után tervezték bemutatni a The Comey Rule című sorozatot, de a rendező nem hagyta annyiban, írja a The Wrap.

A The Comey Rule-ról korábban már írtunk, ez az a sorozat, ami a Showtime tévécsatornán fog futni, és amiben fontos szerepe lesz a jelenlegi amerikai elnöknek, Donald Trumpnak is. Trumpot a brit színész, Brendan Gleeson (Erőszakik) fogja alakítani, az egész történet pedig az FBI kirúgott elnökének, Jim Comeynak a memoárján alapul.

Idén november 3-án szavaznak az USA-ban újra arról, hogy ki legyen Amerika elnöke, a kavar pedig pont amiatt támadt, hogy mégis mikor kéne a jelenlegi elnököt is megmutató sorozatot premiereztetni. A Showtime amellett döntött végül, hogy biztosabb lenne a választások után. A rendező, Billy Ray ezzel nem értett egyet, levelet írt a kollégáinak, illetve a tévé felé is jelezte, hogy máshova szeretné vinni a sorozatot (ezt nem engedték neki).

Megpróbálunk változtatásokat vinni az ütemtervünkbe, hogy a The Comey Rule valószínűleg már a választások előtt megjelenhessen

– mondta végül kedden a Showtime szóvivője a rendező kiakadása után.