Ősszel jöhet az Álarcos énekes folytatása

2020.07.22. 11:46

Meg nem erősített információk szerint elmarad az X-Faktor jubileumi 10. évada idén az RTL Klubon, mivel képtelenség volt idén elintézni a castingot és a forgatást, helyette ősszel az Álarcos énekes második évada fog elindulni ősszel a csatornán, írja a SorozatWiki.

Az Álarcos énekes egy dél-koreai licensz alapján készült, és idén februárban indult. A lényege az, hogy különböző, mérsékelten ismert vagy híres emberek lépnek fel egy tehetségkutatóban, de úgy, hogy egy óriási kosztüm miatt senki nem tudja, hogy kik is ők valójában. A kilétüket csak akkor fedik fel, amikor kiesnek.

A műsorvezető Istenes Bence volt, a zsűri tagjai Csobot Adél, Dancsó Péter, Gáspár Laci és
Sebestyén Balázs voltak. Többek között olyan ismert figurák léptek fel a műsorban, mint Nagy Ervin, Árpa Attila, Arató András (ismertebb nevén: Hide The Pain Harold), és a győztes Gallusz Niki. A TV2 azonos időben adta a hat részes, a formátumhoz nagyon hasonló, Nicsak, ki vagyok című műsorát is.

A SorozatWiki szerint az Álarcos énekes évadzárója többéves nézettségi rekordot döntött az RTL Klubon. A csatorna nem erősítette meg a portálnak, hogy valóban készül a műsor második évadja, a hivatalos válaszukban a többi, induló műsoraikat sorolták fel.