Egy ausztrál tévécsatorna a Született feleségekre cserélte le Ellen DeGeneres talkshow-ját

2020.08.24. 11:32

Hetek óta tart a botrány Amerika egyik legnépszerűbb tévése körül, és ugyan azóta fejek is hullottak, de Ellen DeGeneres és műsora állítólag szeptemberben visszatér a tizennyolcadik évaddal. Mindeközben az egyik ausztrál televíziós csatorna úgy döntött, hogy egyelőre leveszi a műsoráról az Ellen DeGeneres showt, amit eddig déltől vetítettek, és a Született feleségek című sorozat kerül a helyére, írja a news.com.au.

A Nine Network szóvivője tagadja, hogy elkaszálták volna a műsort, hozzátette, éppen zajlanak a tárgyalások és az egyeztetések az új évadról. Korábban is felmerült már a kérdés, hogy a csatorna átveszi-e majd a legújabb részeket, de akkor erre nem tudtak egyértelmű választ adni, azt mondták, megvárják, hogy mi lesz a Warner belső vizsgálatának eredménye, és akkor még az sem volt biztos, hogy mikor jelentkeznek az új évaddal.

Az  Ellen DeGeneres Show stábjának augusztus 17-én jelentették be, hogy megválnak három vezetőproducertől, Ed Glavintől, Kevin Lemantól és Jonathan Normantól. A virtuális állománygyűlésen Ellen DeGeneres állítólag könnyek között mondta el, hogy igen, ő sem tökéletes, hogy igen, a vezetőség néha elfeledkezett arról, hogy emberekkel dolgoznak, és hogy igazán szívszorító volt számára szembesülni azzal, hogy mások mit gondolnak a munkakörnyezetről.

Túl sok minden nem derült ki viszont a belső vizsgálatról, sőt, a Variety információi szerint Ellen DeGeneres és a producer nem válaszolt a stábtagok kérdéseire, de állítólag lesznek majd kiscsoportos elbeszélgetések, ha elmúlik a járványveszély.