Csak csöcsök, semmi más

2007.07.16. 16:06

Féktelen liberalizmus. Beteges, kozmopolita magamutogatás. A féktelen testiséget propagáló, erkölcstelen vizuális szemét. A judeobolsevista médiaelit újabb támadása a magyar asszonyok és anyák ellen. A nőt mint individuumot eldobható használati tárgyként ábrázoló patriarchális propaganda. A nőket alávetett szerepben ábrázoló szadista pornográfia. Médiaprostitúció.

Vagy egyszerűen csak mellek. Csöcsök. Meg egy kis kerettörténet, hogy megemelje és kihangsúlyozza, mint a push-up. A Coolon csütörtökön elstartolt az Aktmodell, még ha erről legfeljebb az a 26 ezer ember is tud, aki az AGB Nielsen mérései szerint a műsorra kapcsolt este tízkor.


Ő továbbjutott

Hogy milyen egy aktmodell-válogatásról szóló valóságshow? Hát pont olyan, ahogy képzeljük, sőt még olyanabb: öltöző-vetkőző nők, magas sarkúban és spárgatangában csattogó bolti eladók és szilikonnal feltöltött butikosok egymás után sorban. Meg persze a zsűri, amiben Égerházy (egykor Égerházi) Zsanett pornószínésznő és vibrátorszakértő, Horváth Éva szépségkirálynő és Hajas László mesterfodrász képviselné a szakmaiságot, Jáksó László meg az egyszeri férfit, aki dugni akar.

Persze felháborodhatnék, hogy hova tart a világ, és mi lett az olyan régi, nagy televíziós személyiségekkel, mint Vitray Tamás, meg Friderikusz Sándor, hova tűnt az a kor, amikor még a Csak ülök és mesélek, meg az Én mozim volt az esti szórakozás, de azt inkább írja meg valaki más az Élet és Irodalomban. Sőt, most még arra sem pazarolnék bekezdéseket, hogy egy valóságshow-hoz képest túl sok bugyután megrendezett jelenet volt a műsorban, hirtelen feltűnő mellékszereplők, akik már kamerával érkeztek, meg egyértelműen többször elgyakorolt spontán vallomások szilikonról és a mellbimbók keménységéről.

Merthogy nyár van, és ilyenkor pár tucat (sok tucat) mell is elvisz egy műsort. Plusz az a vakuvillanásnyi szociohorror, ami belefér egy ilyen műsorba, közvetlenül az álleszbikus műkörmösök és a helyi italmérés kicsit narancsbőrös szépségének próbálkozása közé. Mert ugyebár még a seggeknél és a csöcsöknél is szórakoztatóbb az a világ, ahol mindenkinek nonfiguratív tetoválás van a derekán, és ahol a kopasz, kigyúrt élettárs büszkén figyeli, ahogy a csaj jégakkuval állítja fel a mellbimbóját a nagy megmérettetésre. Plusz amikor elmondják, hogy azért jöttek, mert fel akarják szabadítani a gátlásaikat, aztán azonnal formációba vágják magukat, amikor Hajas László azt búgja, hogy pucsíts!

Persze iszonyatos nagy baromság a Topmodell mintájára versenyt rendezni az aktmodelleknek, hiszen ebben a műfajban nem sokat számít az előképzettség (ezért nincs is értelme a többhetes felkészítésnek és kiszavazásnak). Ugyebár, ha minden adottság rendben, már csak csücsöríteni, dönteni és széttárni kell. De hát értem én, hogy kellett valami sztori, a mellszépségverseny kevés, az év szvingere választásra pedig még nem érett a magyar közönség, így maradt az FHM címlaplánya válogatás. (A férfimagazin címlapját és a kihajtható posztert kapja ugyanis az első).

Csak azt nem tudom, mi lesz itt még heteken keresztül, ha már az első adásban leválogatták a legjobb tizenkettőt. Akárhogy is számolom huszonnégy mell kevés lesz egész nyárra.

Az Aktmodell csütörtökönként 22 órától látható a Coolon. Ismétlés szombatonként 23 órától.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport