Anettka hadjáratot indított Sváby ellen

2002.11.08. 12:57
Becsaptak a Claudia Show szerkesztői - állítja a Budapest TV műsorvezetője, Anettka, aki "bosszúhadjáratba" kezdett a műsor producere, Sváby András ellen. Svábyt azonban egyáltalán nem érdekli a botrányairól elhíresült médiaszemélyiség.
Fehér Anett
A meztelenség lett volna a témája annak a Claudia Shownak, amelybe Anettkát, a Budapest TV műsorvezetőjét is meghívták; Fehér Anett ugyanis általában félmeztelenül szerepel a képernyőn. A felvételen azonban Anettka televíziós, szakmai teljesítményére terelődött a szó. Anettka azt állítja, a showban fizetett statisztákat alkalmaztak arra, hogy őt és műsorait szapulják, adta hírül a Mai Nap.

A Budapest TV műsorvezetője ezek után arra kérte a show szerkesztőit, hogy a felvétel ne kerüljön adásba. A producer, Sváby András azonban erre - anyagi okok miatt - nem volt hajlandó. A nézeteltérés odáig fajult, hogy Anettka Svábyt büdös parasztnak, Claudiát pedig zsírsertésnek nevezte, és csütörtöki, Gagyi című műsorában "bosszúhadjáratot" indított ellenük, amelyben szándékai szerint napról napra lejáratja majd az ismert televíziósokat.

Svábyt nem érdekli

Sváby András az Index megkeresésére megismételte korábbi álláspontját: nem kívánja kommentálni az eseményeket. Hozzátette, nem látja értelmét, hogy "perifériális" médiaszereplőkkel foglalkozzon.