Erzsébet
1 °C
4 °C

Új valóságshow 100 ezer dolláros fődíjért

2005.08.18. 17:21
Már lehet jelentkezni a műsorba, ahol a kétfős csapatoknak cseheket, szlovákokat, lengyeleket, bulgárokat és románokat kell majd legyőzniük.

A kábelhálózatokon elérhető AXN csatorna új, közép-európai valóságshow-t indít, amihez már megkezdte a szereplőválogatást is.

A Sony Pictures tulajdonában álló, főleg kaland- és akciófilmeket sugárzó csatorna honlapján szeptember 20-ig jelentkezhetnek azok a magyar, cseh, szlovák, lengyel, román és bolgár fiatalok, akik részt szeretnének venni z Egyesült Államokban már a hetedik éve sugárzott Amazing Race közép-európai változatában.

A The Amazing Race - Central Europe című sorozatban kétfős csapatok versenyeznek majd a százezer dolláros, azaz csaknem húszmillió forintos fődíjért. A csapatok csak egymást jól ismerő tagokból állhatnak, a verseny alatt több országon utaznak keresztül, miközben szellemi kihívásoknak kell megfelelniük és fizikailag kimerítő feladatokat kell végrehajtaniuk.

A csapatok minden lépését kamerák kísérik. Az a csapat, amely utoljára érkezik a kijelölt pihenőállomásra, mindig kiesik, míg a megmaradt csapatok tovább folytatják a küzdelmet a végső győzelemig, vagyis a százezer dollárig.

Az AXN jelenleg a UPC Directen fogható, számos egyéb kábelszolgáltató hálózatán illetve a T-Online weboldalán, demivel legtöbbször prémiumcsomagokban található legfeljebb a lakosság 10 százaléka kapcsolhat rá időnként. Az eredeti, amerikai változatban a fődíj egyébként a középe-európai változat nyereményének tízszerese, azaz egymillió dollár.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?