Stohl nem épül fel a Való Világra

2002.07.29. 11:55
Aligha gyógyul fel az autóbalesetet szenvedett Stohl András szeptember elejére, így az RTL Klubnak új műsorvezetőt kell keresnie az ősszel induló reality show-hoz, a Való világhoz - írja a Blikk.
Mindkét nagy kereskedelmi csatorna reality show-val készül az őszi szezonra. A tv2 Big Brother című műsorát Liptay Claudia vezeti majd, az RTL-en induló Való világ műsorvezetőjét azonban most kell megkeresniük a csatorna vezetőinek. A Való világ házigazdája az eredeti tervek szerint Stohl András lett volna, aki három hete autóbalesetet szenvedett.

Árpa Attila, az RTL Klub kreatív igazgatója személyesen látogatta meg Stohlt a kórházban. Mint a Blikknek elmondta, nem látja valószínűnek, hogy "Buci" felépüljön a szeptember elején kezdődő háromhetes műsorvezetői tréningre.

A kreatív igazgató leszögezte: a döntésnek nincs köze ahhoz, hogy Stohl András alkoholos befolyásoltság alatt szenvedett balesetet. Mint mondta, azt senkinek nem szabhatják meg, hogy szabadidejében mit csinál. "Nagyon rosszul tette, hogy ivott. De be kell látnunk, ez a való világ", fogalmazott Árpa Attila.

A váratlan bonyodalom ellenére a Való világ a tervezett időpontban elindul.