Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Claudia vezeti a Big Brothert?

2002.06.20. 12:33
Hírzárlatot rendelt el a tv2 őszre tervezett Big Brother reality show-ja ügyében. A Blikk azonban meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról tudósít, hogy a műsorvezető szerepére esélyes Liptay Claudia, aki Claudia-show című produkcióját cserélné fel a kukkolóműsorra.
A hírzárlatról Sváby András, a Big Brother gyártója beszélt a lapnak; annyit azonban elárult, hogy ő maga nem lesz látható a játékban.

A tv2 elnöke, Pintér Dezső korábban már jelezte, hogy Liptay Claudia ősztől új feladatot kap - elképzelhető, hogy éppen ő lesz a Big Brother házigazdája. Felmerült még Gombos Edina neve is, aki jelenleg az Aktív egyik műsorvezetője. Folyosói pletykák említik Csiszár Jenőt is, mint a reality show leendő ceremóniamesterét. Csiszár korábban önként hagyta abba a televíziózást, kijelentve: "a magyar média egy piti szemétdomb".

A kieséses verseny főnyereményére is vonatkozik a hírzárlat, nyilvánvaló azonban, hogy az nem maradhat el a hasonló játékok világszerte többmilliósra rúgó fődíjától.