Jenő
-2 °C
6 °C

Claudia megújul, a South Park késik

2002.05.24. 12:10
Nem érinti a tv2 átalakulása Liptay Claudia személyét: a műsorvezetőnő ősztől új produkcióval jelentkezik a képernyőn. Még nem lehet tudni, hogy az új műsor mennyire tér majd el a Friderikusz közreműködésével készülő mostani show-tól, ám annyi kiderült, hogy a forgatás részben külföldön folyik majd. Várnmi kell azonban a South Park bemutatójára; addig Dilbert ugrik be.
Angolt és "számítógépezést" tanul Liptay Claudia, hogy felkészüljön ősztől induló új műsorára - olvasható a Blikk pénteki számában. A tv2 vezetősége nagyon elégedett Claudiával, ezért döntöttek maradása mellett - tudta meg a lap Pintér Dezsőtől, a társaság elnökétől.

Az új műsorról egyelőre keveset lehet tudni, valószínű azonban, hogy részben külföldön forgatják majd. Liptay a nyarat felkészüléssel tölti, amibe egy velencei utazás is beletartozik - az olasz város ugyanis a leendő show egyik helyszíne lesz.

South Park: majd

Még mindig nem indulhat el az eredetileg a május 17-i péntekre bejelentett South Park. A rajzfilmsorozat bemutatását az amerikai forgalmazóval kötött szerződés "tisztázatlan" pontjai hátráltatják.

Stan, Kyle, Cartman és Kenny helyett egyelőre Dilbert kalandjain szórakozhat az éjfélkor rajzfilmre vágyó közönség. A vállalati életet kifigurázó - szintén amerikai - rajzfilm a tengerentúlon igen sikeres volt, ám Európában kevéssé ismert.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?