Újrajátssza szeptember 11-ét a CNN

2006.08.30. 11:57
Újranézhetik és kattinthatják a World Trade Center összeomlását a merénylet ötödik évfordulóján a CNN látogatói. Terror percről percre.
A CNN honlapján a World Trade Center elleni merénylet ötödik évfordulójára emlékezve újra megjelentetik a 2001. szeptember 11-i híreket és videókat.

A portálon szeptember 11-én a CNN teljes aznap készített anyagát végignézhetik a látogatók, kezdve a reggeli tudósításoktól a gyors összefoglalókon, riportokon, bejátszásokon át a nap végi értékelésekig.A visszaemlékezés New York-i idő szerint reggel 8 óra 30 perckor, az első gép becsapódásának időpontjában kezdődik majd.

A megemlékezés alatt a hírportál ingyen elérhetővé teszi CNN Pipeline elnevezésű fizetős videószolgáltatását, ahol nem csak az öt évvel ezelőtti felvételeket lehet majd újranézni, de élőben figyelemmel lehet követni a megemlékezés legfontosabb eseményeit is.

A CNN a félreértések elkerülése érdekében külön figyelmeztető felirattal lát el minden szeptember 11-ei anyagot, hogy nehogy valaki az hihesse, hogy az öt évvel ezelőtti tragédia ismétlődik meg.

Öt évvel ezelőtt a CNN szervere egyébként nem bírta a felhasználók rohamát, közel másfél órára leálltak, most viszont ilyen kényszerszünet nem várható.