Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Est.Fm volt munkatársai a Klubrádión

2002.05.27. 22:41
Meghatározatlan időre szóló szerződést kötött az ex-Est.Fm-esekkel a Klubrádió. Júniustól ők alakítják a rádió arculatát minden este hat órától.
Június elsejétől az Fm 95.3-on hallgathatók az Est.Fm rádiótól márciusban elbocsátott műsorvezetők és szerkesztők műsorai.

Egyes programok már május végétől hallhatók, így vasárnap indult a Klubrádión a Dupla Légzsák Virággal, Rádió Petrával és Szabolcs Tokától Bokáiggal. Május 27-én, hétfőn kezdi vezetni a Kívánságműsort minden hétköznap 18-tól 19 óráig Géza Hétköznapis.

A rádiósok folytatják az Est.Fm-ről ismert Internethíradó, Büntető mozidélután, Izlésrendőrség, Hal's Angels műsorokat, valamint a Programajánlót. Az Est.Fm-től már 2001 folyamán távozott korábbi főszerkesztő, Pálinkás Szűcs Róbert is újra jelentkezik keddenként az Addig jó, amíg Kádár él című produkciójával. Mint Géza Hétköznapis az Indexnek elmondta, az End.Fm-eseknek is nevezett csapat júniustól minden este hat órától kezdve veszi át a terepet a Klubrádión. Esténként Infra Gandhi vezető DJ határozza meg a rádió zenei arculatát, így a hallgatók a régi hangulattal találkozhatnak majd.

A Klubrádió vezetése arra kérte az ex-Est.Fm-eseket, hogy mindenben ugyanazt adják, mint az előző munkahelyükön. Bár a Klubrádión vannak közéleti programok, ők a jövőben sem fognak politizálni. A rádió vezetőinek megbízásából közreműködnek a honlap megújításában is. Valószínűleg minden műsornak saját topikja lesz, és nagyfokú interaktivitásra törekszenek a műsorkészítők, hasonlóan a Pesti Est Rádióhoz.

A Klubrádió nagyban támogatja új munkatársait, többek közt hozzájárult önálló irodájuk létrehozásához. Saját szlogent is kaptak: az esti műsorsávban csak ők mondhatják be, - kis Est.Fm utánérzéssel - hogy a hallgató a Zebrádiót hallja, az adó kabalazebrájára utalva.