Judit
3 °C
7 °C

Felcsiga, beháló

2000.11.02. 17:17
Novembertől új formában és bővített tartalommal, kulturális portálként üzemel az Est Média internetes vállalkozása, az est.hu. Az eddig csupán a nyomtatott műsorújságnál alig több információt szolgáltató oldal mostantól összetettebb keresővel, ingyenes levelezéssel, naponta frissülő kulturális hírekkel és internetes szappanoperával próbálja év végéig elérni a napi 20-30 ezres látogatottságot.
Lényegében minden, ami a kultúrával összefügg megtalálható a lapcsalád adatbázisában- fogalmazott Hanák Tamás ügyvezető igazgató csütörtökön -, így a megújult, az eddiginél bővebb szolgáltatásokat nyújtó és összetettebb keresővel rendelkező est.hu-tól az Est Média egy vezető kulturális portál születését reméli.

A tervek szerint a megújult design, a hírek, az ingyenes levelezés és a fórum a mostani 6-7 ezres látogatottságot az év végéig megötszörözi., amellyel elsődlegesen a mintegy 110 milliós beruházásnak kell megtérülnie. Fentieken túl újdonság a ,,tévé"- és az egyelőre még nem működő ,,könyv" rovat, és legkésőbb nyár végéig beindul az angol nyelvű változat is. Az est.hu szolgáltatásait a jövőben, a programajánlókhoz kapcsolódva online jegy- és árurendeléssel is bővíteni kívánják.

A hírszolgáltatás csupán a kulturális szféra újdonságaira szűkül, mivel más téren nem tudjuk, így nem is akarjuk felvenni a versenyt a hazai portálokkal - tájékoztatta az Indexet Vasák Benedek, az est.hu főszerkesztője.

A tulajdonosok, a szerintük akár viszonylag rövid időn belül nyereségessé is válható vállalkozás mellett, a nyomtatott Súgóhoz hasonlóan önálló színházi portál létrehozását tervezik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?