Szilárda
-4 °C
3 °C

Superman győzött az Est FM elnökválasztásán

2000.11.16. 21:26
Superman, a Héják pártjának vezetője nyerte az EstFm elnökválasztását, legyőzve Galambot, a Galamb párt vezérét. A választás eredményét szerdán hirdették ki a az Est FM 98.6-on.

Lezárult a mintegy egyhónapos választási küzdelem az EstFM 98.6-on. Az Egyesült Hallgatók államának elnöke Superman lett, aki 53-47%-os arányban győzte le Galambot, így konzervatív héja-uralom veszi kezdetét a rádióban. A választásra mintegy hatezer szavazat érkezett sms-ben, az interneten keresztül és a város különböző pontjain elhelyezett szavazóládákba.

Superman
Superman, és alelnöke, Párizsi Miki programjukban ingyenes rádiót, a lúdtalpasok egyenjogúságát, szexuális forradalmat és alsónadrágmentességet ígér választóinak, a titokügyi miniszter, Ficky Dee alias Tarzan pedig hamarosan bevezeti az ízlésrendőrséget.

A választásban alulmaradt Galamb-párti elnök, Galamb, és alelnöke RádióPetra egyáltalán nem csalódott az eredményeket illetően. Elmondásuk szerint elveiket nem adják fel, sőt ,,hamarosan megszabadítják az Egyesült Hallgatók polgárait a Héja-uralomtól". Demokrata elképzeléseik között szerepel mindenfajta kisebbség egyenjogúsítása, tekintet nélkül fajukra, nemükre, szexuális beállítottságukra vagy betegségeikre.

Mindkét pártelnök büszke arra, hogy a hallgatók ekkora tömegét sikerült megmozgatniuk, és megköszönnek minden egyes szavazatot.

Az új elnököt november végén iktatják be a Beiktatási Party keretein belül.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!