Anettka eltűnik a képernyőről

2006.08.17. 14:41
Fehér Anettka besokallt az öt éve tartó napi húsz órás munkától, ezért úgy döntött, egy ideig visszavonul a médiából. A műsorvezetőnő szeretné befejezni űrhajós kiképzését. Műsorait senki nem veszi át a Budapest TV-nél, a Molnár Anikó életét feldolgozó valóságshow egyelőre elmarad.

Anettka július 27-én ünnepelte ötéves televíziós pályafutását, s mint az Indexnek elmondta, ez az évforduló alkalmas volt rá, hogy átgondolja az életét, és kitalálja, hogy mit szeretne csinálni a továbbiakban.

"Megkomolyodtam"


Klikk a képre!

"Megkomolyodtam és rájöttem, hogy nem lehet a végtelenségig csinálni azt, amit eddig csináltam napi húsz órán keresztül. Elfáradtam, pihenni szeretnék, nyaralni és átszervezni az életemet". A műsorvezető cáfolta, hogy magánéleti problémái, köztük nemrégiben bekövetkezett vetélése állna a döntés hátterében, de mint mondta, magzata elvesztéséhez biztosan hozzájárult a sok munka.

Anettka elmondta, a legfontosabb dolog most, hogy Oroszországban befejezze űrhajós kiképzését és lehetőleg feljusson a világűrbe. "A Budapest Tv megértő volt, barátsággal váltunk el és megegyeztünk, hogy a kiképzés befejezése után, ami körülbelül fél évig tart majd, visszatérhetek a képernyőre" - jelentette ki Anettka. A tévécsatornánál távolléte alatt nem veszi át senki a műsorait, egyedül a tévétorna folytatódik, de az is csak azért, mert már jónéhány adást felvettek előre.

"Nem csináltunk búcsúadást sem a Csengőfrásznak, sem a közéleti műsornak, sem pedig a főzőműsornak, mert az azt sugallta volna, hogy örökre búcsút mondok a médiának" - mondta el az Indexnek Anettka, aki szerint bár távozását csak szerdán jelentette be, a Budapest TV-nél már tudják, hogy mivel fogják kitölteni távozása után a műsoridőt. Kérdésünkre a műsorvezető elmondta, hogy a nemrégiben beharangozott új Anettka-produkció, a Molnár Anikó életét feldolgozó valóságshow egyelőre nem indul el, de erről még nem tudott konkrétumokat mondani.

A Budapest TV-nél egyelőre senki sem tudott nyilatkozni arról, hogy milyen műsorokkal pótolják Anettkát.